Till Bjurfors Mallorcas webbplats

onsdag 20 juni 2018

Club de Mar blir Palmas coolaste häng

Club de Mar blir Palmas coolaste häng

Nu ska Palmas stora båtklubb, Club de Mar moderniseras och renoveras. Myndigheterna har godkänt renoveringsplanerna som innebär att 60 miljoner euro ska investeras för att ge yachtklubben ett både strukturellt och designmässigt lyft. Områdets areal ska utökas från cirka 67 000 kvadrat till 93 000.

Men framför allt ska klubbens anseende förändras. För medan klubbarna Port Adriano och Puerto Portals har uppfattats som lyxiga, chica och coola har Palmas yachtklubbar fått spela rollen som lite gammaldags och slutna privata klubbar. Men nu blir det ändring – Club de Mar ska öppna sina dörrar både bokstavligt och bildligt för allmänheten. Det blir nya ytor för kommersiella lokaler, restauranger loungeområden som välkomnar alla som vill tillbringa en timme eller en vecka eller resten av livet i den sköna miljön.

Skiss över nya Club de Mar

Integration med staden

Det blir alltså inte bara nya båtpirer, cykelvägar och trädgårdar. Man ska också riva de tre befintliga byggnaderna på området och bygga tre helt nya. De ska förstås leva upp till förväntningarna hos en kräsen publik. De nya byggnaderna blir snyggt designade, förbundna med varandra genom gångbroar och ska inrymma allt man kan önska sig av en flärdfylld tillvaro i båtvärlden.Passa på att investera nu

Arbetet med det nya Club de Mar ska påbörjas i år och beräknas stå färdigt 2021. Om du är sugen på en lägenhet i det här området är det alltså en bra idé att investera nu, innan priserna stiger. Kika till exempel på det här projektet: 15 lyxiga lägenheter med stora gemensamhetsytor, många terrasser, utomhus- och inomhuspool, bastu och gym. Alla lägenheter har stora fönster och fantastisk utsikt över havet, staden och det nya Club de Mar. Här är några exempel:

Om du hellre vill ha något som står färdigt redan nu kan vi tipsa om den här lilla oslipade diamanten i Porto Pi.

Missa inte nästa blogginlägg 

Glöm inte att gilla oss på Facebook och prenumerera på vårt nyhetsbrev! Då missar du inte nästa blogginlägg.


Jag vill gärna prenumerera påNyhetsbrev Mallorca
E-postadress
Format
HTML
Text

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar